Rio Ferdinand zegt dat de Engelse Phil Foden Paul Scholes moet evenaren

Rio Ferdinand zegt dat de Engelse Phil Foden Paul Scholes moet evenaren

Jude Bellingham voegde de kers op de taart toe toen Engeland zondagavond met 1-0 won van Servië in hun eerste groepswedstrijd voor Euro 2024, terwijl teamgenoot Phil Foden slecht presteerde in de wedstrijd. Voormalig Manchester United-verdediger Rio Ferdinand zei hem dat hij zich moest laten inspireren door het kalme en zelfverzekerde karakter van Paul Scholes en moest leren hoe hij indruk kon maken op het veld.

Rio Ferdinand zei tegen Phil Foden dat hij Paul Scholes moest imiteren die "om de bal vroeg" nadat de Engelse middenvelder worstelde met Servië.
Engeland won de openingswedstrijd in de groepsfase van Euro 2024 met 1-0 dankzij de kopbal van Jude Bellingham in de 13e minuut.
De prestaties van de Real Madrid-speler hebben hem lof opgeleverd, waarbij Foden moeite heeft om zijn indrukwekkende prestaties te evenaren.

Voormalig Manchester City en Engeland-verdediger Micah Richards vertelde de BBC dat het team enkele aanpassingen moest doorvoeren om Foden dichter bij het speelveld te brengen.
Hij zei: "Hij bevond zich de eerste twintig minuten op een aantal zeer goede posities, maar we moesten een manier vinden om het beste uit hem te halen. Hij was er niet bij betrokken. Bij Manchester City Voetbalshirts weten we dat het werd georkestreerd door Pep [Guardiola] Het maakt me verdrietig als we een speler van zijn kaliber zien, zowel in als buiten het spel.
"Hij is gekoppeld aan de rechtsbenige Kieran Trippier. Hij heeft hulp nodig van Luke Shaw, zodat hij die combinaties kan overlappen. Het is echt triest. Hij is fantastisch geweest dit seizoen. We moeten hem zien presteren bij de prestaties van Manchester City, en wat hij bereikte in Engeland.

"Het is een echt raadsel. Op dit punt heeft Goedkope Jude Bellingham Voetbalkits Shirts geroken en gevoeld dat het tijd is dat hij de hoofdrol speelt."
Cesc Fabregas gaf zijn spelers deels de schuld van zijn falen om goed te presteren en legde uit: "Daar ben ik het mee eens, maar zoals je ziet hoe Jude Barbera de aanval forceert en wil. Het is hetzelfde als de bal grijpen en voor je tegenstander rennen.
"Dit niveau, weet je? Hij moet het ook alleen doen. Een speler van dit niveau, met dit talent, heeft geen leiding van een coach nodig. Het laat zien dat Jude op dit gebied iets beter is dan hij." ."

Ferdinand keek terug naar zijn oude Manchester United-teamgenoot Paul Scholes als voorbeeld voor Foden om te volgen.
Hij zei dat het niet nodig is om zijn persoonlijkheid op het veld volledig te veranderen. Vertrouwen en positionering kunnen hem in staat stellen meer tijd aan de bal te krijgen.

Hij legde uit: “Toen Jude naar dit team kwam, zei zijn lichaamstaal: ‘Geef me de bal, anders word ik gek.’ Dat is zijn houding.”
"Ik denk niet dat de persoonlijkheid van Phil zo is. Hij laat een andere persoonlijkheid het team domineren. Ik denk dat Phil zou moeten zeggen: 'Geef mij de bal', rennend en vragend om de bal. Het gaat niet om persoonlijkheid buiten het veld."
"Scholes is de stilste speler met wie ik ooit heb gespeeld, maar zijn persoonlijkheid, de manier waarop hij om de bal vraagt, de positie waarin hij zich bevindt, je moet hem de bal geven."


columbusbluejacketsclub

167 Blog posts

Comments